Delavnica konS ≡ BridA: DIY

Gre za interaktivno delavnico oziroma performans, kjer sodelujoči na podlagi zvočnih navodil slikajo. Performans temelji na programski aplikaciji, ki lahko vsako sliko spremeni v zvočna navodila kako jo naslikati na podlagi katerih sodelujoči vstopijo v proces nastajanja umetniškega dela. Delavnica je zanimiva, ker z uporabo tehnologije de-konstruira likovni proces do te mere, da postavi pod vprašanje vse konsolidirane temelje likovnega ustvarjanja.
Vabljeni tudi starši!
BridA/Tom Kerševan, Sendi Mango, Jurij Pavlica
ŠTEVILO MEST JE OMEJENIH!
konS ≡ Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je odprta in razvijajoča se struktura, ki si prizadeva vzpostaviti povezave med skupnostmi, institucijami znanja, raziskovalnimi središči in gospodarstvom na sistemski ravni, pri čemer so vse strani zainteresirane za soustvarjanje trajnostne, varnejše in bolj etične prihodnosti v dinamičnem, nenehno spreminjajočem se svetu.
Projekt konS - Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij “Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture”. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
delavnica
Datum in ura
2. februar
17:00 - 19:00

Dogodek je zaključen.