Mala šola kulturnega menedžmenta: #2 Razvoj občinstev

Motovila v sodelovanju s Centrom za kreativnost, zavodom Kinoatelje in EPK Nova Gorica/Gorizia GO!2025 organizira program usposabljanja Mala šola kulturnega menedžmenta. Serijo treh strokovnih usposabljanj marca začenjamo s finančnim menedžmentom, aprila pa sledita še usposabljanje iz razvoja občinstev in komuniciranja. S priznanimi strokovnjaki. Vabljeni!

Glavni namen je strokovno izpopolnjevanje, širjenje nabora specifičnih kompetenc za delo v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih ter spodbujanja partnerskega mreženja udeleženih organizacij na lokalni, nacionalni ter čezmejni (SI–IT) ravni.

#2 Razvoj občinstev:
5. april, 9.30–16.00
Predavata: Inês Bettencourt da Câmara in Ilídio Louro (PT)
Jezik: ANG

Pogovor bo tekel o tem, kako narediti kulturo bolj dostopno za različna občinstva. O partnerskem povezovanju, vzajemnem učenju in sodelovanju s skupnostmi. Raznolikost je ključnega pomena za evropski projekt. Spodbuja nas k novim modelom razmišljanja in delovanja, še posebej v spremenjenih časih današnjega sveta. Odkrivamo različne poglede na svet, semantiko in druge načine reševanja problemov.

Prijave za udeležbo na
* seriji usposabljanj na lokaciji so zaprte. Če vas zanima udeležba v živo (predavanje + delavnica), pišite na info@motovila.si. Sporočili vam bomo, ali se je kakšno mesto sprostilo.
* samo na SPLETNEM predavanju #2 Razvoj občinstev: TUKAJ do 1. aprila.

Dodatne informacije: info@motovila.si

 

izobraževanje
Datum in ura
5. april
09:30 - 16:00