Šola kulturnega menedžmenta, 5 usposabljanj v oktobru

V mesecu oktobru nadaljujemo z brezplačnimi predavanji s področja promocije in digitalizacije kulture ter kulturnega menedžmenta v okviru operacija KULPOSOČJE.
 
Predavanja so usmerjena so k pridobivanju in nadgrajevanju znanj in veščin udeležencev s katerimi se bodo lahko prilagajali trenutnim potrebam na področju kulturne produkcije tako v realnem kot virtualnem svetu s poudarki na produkciji izdelkov, trženju ter organizaciji dogodkov v živo in na spletu.
 
Število udeležencev je omejeno. Prednost pri prijavi imajo pripadnice in pripadniki različnih manjšinskih etničnih skupin in priseljencev ter posameznice in posamezniki narodnih skupnosti nekdanje SFRJ živečih v Republiki Sloveniji - priseljenci prve, druge, tretje…generacije, posamezniki in posameznice iz mešanih zakonov oz. družin, ki živijo v zahodni kohezijski regiji. Vsi ostali zainteresirani so enako dobro došli. Za določena predavanja je omogočena še dodatna možnost udeležbe tudi preko ZOOM aplikacije po predhodni prijavi.
 
V teoriji in praksi boste pridobili veščine za: organiziranje dogodkov, ustanovitev društva, pridobivanje sredstev, znanja s področja avtorskih pravic, razvoja vaših lastnih projektnih idej ter promoviranja istih.

 

1. Usposabljanje: Osnove zagovorništva za NVO v kulturi - 12.10. ob 16.00 (4 šolske ure)

2. Usposabljanje: Organizacija glasbenega dogodka - 15.10. ob 16.00 (4 šolske ure)

3. Usposabljanje: Razvoj projektnih idej - 21.10. ob 16.00 (4 šolske ure)

4. Usposabljanje: Koordiniranje partnerstev v kulturi - termin bo znan kmalu

5. Usposabljanje: Ustanovitev NVO v kulturi in zakonodajni okvir nevladnih organizacij - 22.10. ob 16.00 (4 šolske ure)

 
Več informacij na: KULPosočje - kulturni menedžment
Prijavnica: Prijavnica

Usposabljanje sofinancira Ministrstvo za kulturo.

Usposabljanje
Datum in ura
12. oktober
16:00 - 20:00

Dogodek je zaključen.