ADHD – pomoč ali supermoč?

Otroci in mladostniki z ADHD (motnja hiperaktivnosti in primanjkljaj pozornosti) pogosto imajo vzgojno vedenjske in učne težave. Dnevno se znajdejo v neljubih situacijah ali se spopadajo z izzivi odraščanja in občutkom sprejetosti v družbi, hkrati pa predstavijo breme svojim družinam, učiteljem in včasih vrstnikom. Ali res mora biti tako?

Dejan Sotirov, strokovnjak s področja ADHD, nas bo popeljal v sedanji čas milenium otrok, predvsem tistih s čustveno – vedenjskimi motnjami, motnjami hiperaktivnosti in motnjo pozornosti, ki jih je poimenoval Mavrični bojevniki.

Svoje bogato znanje, visoko energijo in navdih uporablja predvsem v prid otrokom in mladostnikom, ki se počutijo drugačne, pa ne vedo, zakaj in ne vedo, kaj početi s to drugačnostjo. Pridite izvedeli boste kako razumeti današnje otroke in kako graditi mostove do boljših in prijetnejših odnosov z njimi. Vabljeni, da se nam pridružite v Xcentru na dogodku, ki vas bo zagotovo navdihnilo.

 

Delavnica: 18:30-19:00 otroci
Predavanje: 19:00-20:30 odrasli: učitelji, svetovalni delavci v OŠ, zaposleni v CMS, starši programa Neverjetna leta, starši otrok z učnimi težavami, zaposleni v CKZ in vsi ostali, ki delajo z mladimi. DOBRODOŠLI!

 

Lokacija dogodka: Xcenter, Delpinova 20, Nova Gorica
Organizator: Xcenter, Zavod GO! 2025

Prijave na:
info@xcenter.si ali 030 363 059

Predavanje Delavnica
Datum in ura
6. april
18:30