Pridružite se nam na navdušujoči in informativni delavnici o izjemnem svetu slovenskih superživil! Odkrijte moč zmrznjenih šipkov, žajblja, semen koprive in rdeče pese ter se naučite, kako vključiti te hranljive sestavine v svojo dnevno prehrano. Delavnica je interaktivna, tako da boste imeli priložnost pripraviti in okusiti nove okusne recepte s superživili med samim dogodkom. Pogovarjali se bomo tudi o koristih za zdravje in različnih kulinaričnih možnostih uporabe teh sestavin.
Filip Tomažič in Eszter Szentirmai sta ustanovitelja podjetja in par, ki živi v Solkanu na Primorskem. Spoznala sta se leta 2016 v Ugandi, v vasi Bubugo, pozneje pa sta prepotovala svet: delala sta v Kaliforniji, z nahrbtnikom prepotovala Latinsko Ameriko in Azijo, opravila usposabljanje za učitelja joge v Indiji, zadnja štiri leta pred selitvijo nazaj v Evropo pa sta preživela v Avstraliji, v divjini, kjer se jima je rodila deklica. Že eno leto živita v Novi Gorici, kjer sta se začela ukvarjati z liofiliziranim cvetjem. Papirje sta uradno uredila šele pred nekaj meseci, a že imata stranke z vsega sveta, drobno slovensko cvetje predvsem kupujejo Američani. Prodajata jih tudi peku poročne torte Meghan Markle in šefinji Ani Roš.
Dogodek je zaključen.